jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut!

skulle ju ha lagt upp lite bilder från powermeet, men har lixom inte tagit mig för;o Illa!
Men nu tänkte jag att man kanske skulle göra de:)
   

Inte så många bilder blev de dock ja orkar lägga upp;D men de va iaf kul o leka raggarbrud lite granna:D haha!
Nästa år tänker ja dra dit igen, utan tvekan, bara jag inte jobbar :)

Vad har hänt annars under veckan då? hmms, gått, sprungit lite o jobbat har jag ju gjort oxå:)
Fick jobba extra fre+lörd, men som tur va så vart jag ledig söndan iaf vilket var riktit skönt! imorn äre påt igen bara!

Igår var jag även på musikal i kristinehamn ju! så jävla duktiga människor de finns! Är lite ledsen att jag inte kan sjunga, för fyfan va kul de måste ha alltså!:D
Men alla kan väll inte va bra på att sjunga heller! hehe.. Sofie var iaf grym,som iuf inte var nån större överraskning, ni som inte va där missade nåt om man säger så:)



Today sov jag lääääänge,, fast vaknade först vid halv  o va ap pigg o solen sken. men kände inte att de va nån större ide attt gå upp då, så la mej igen, o somnade om och vaknade vid 11.30(!) så länge var det riktit längesen jag sov! shit pommes,, Åkte ut till landet på eftermiddan, hoppade av i sirbo och blev bjuden på efterlängtat eftermiddagsfika=) mysigt!

senare åkte jag bort till mor där jag,systeryster o lovisa dansade runt, haha jag blev som 9 igen;D skitkul vare! måste ju släppa fram barnet i sig ibland;D
Sen måste jag ju bara tillägga att jag slängde mig upp på en häst idag, eller ja, slängde kanske va o ta i. men jag satt iaf på den:D haha,,

                                                                         

 

Nej, nu behöver jag försöka sova, för jag känner mig trött o lite ledsen faktiskt.. men jag får sova på saken:)
Hörs då, kram o kram alla glada!:)



 


du glömde fråga mig!

ja så kan de va, nu har jag peppe här iaf:)
Vi har varit i bråten en sväng, gick hem nu å kvällskvisten, skavsår fick ja med, kanon bra josefine! not.. haha
jaja, pepsi är otroligt duktig på att lyssna faktiskt, duktigaremot vad jag trodde an skulle va här i stan där de är så mkt nya lukter hela tiden, är ju lixom både en o två mer hunda som pinkar i buskarna här mot i åtorp:D haha!

Puss puss!

finasre pepiljano!

Annars har dagen bestått av att säga hejdå til alla på opus:( triist som fan! kommer saknat som skrutt, men de är ju bara dra o hälsa å har ja kommit fram till:)

Nu är jag trött i både huvud, ben o armar o ja, hela kroppen är rätt trött:P så då kanske de är dags att tänka på lite sömn o ladda om kroppen o huvudet för en ny dag med nya möjligheter!

Det är upp till mig nu!

Gonatt!

hund besök:)

Ja Idag har varit en helt okey dag, jobbade natt inatt och det var då min sista natt/ dag där:(
Fyfabian säger jag bara, jag som har trivts så himla bra där:) Det har varit hel grymmt! kommer sakna varenda själ! Men har fått 6 underbara veckor som jag är glad över iaf:)
Nu börjar en ny resa på måndag då de är första dagen på nya jobbet, där ska ja va i 3 veckor:) ska oxå bli spännande såklart!

Sluta kl 10 idag, men åkte tilbaks till 2 för att fika o ge dom en liten gåva o fika med dom, myyspys verkligen!=)

Annars idag kommer pepsi hit o är här nån dag för hoppningsvis!:)
Ska bli så skönt att slippa sitta själv, sen är jag väll jätte trött på honom efter ett tag, men då äre ju bra att man bara lånar:D haha!


Älskar denna bild på peppen! (:

Nu ska  jag försöka diska litegranna! hoppas ni mår bra därute alla glada:)


Time to start again?

Har varit dålig att blogga sedan tiden på lasarettet,, men de är kanske dags att börja igen?:D Ja det är nog de, för speciellt nu när man bor själv o inte har nån att prata av sej med jämt o ständigt kan de va skönt att skriva av sig av de roliga ist:D
Och va händer då?.. hms, rätt mkt har dock hänt, bor  ju i kga nu som alla säkert redan vet, men ändå:P
Jobbar på ett ställe som heter Opus, där jag trivs som fisken i vattnet! men gör sista fasta dagen där natten till tisdag:( sorgligt men sant, men hoppsas på att komma tillbaka dit när de behövs:)

Annars äre rätt lugnt för tillfället:) Värmen tar ju kål på den mänslikga varelsen juh, fast det är gött! mycket gött, men man orkar fan inte göra så mkt annat än att bara vara:D men de kanske ä det sommaren är till för?:D

De blir ett kort första inlägg, men jag har inte så mkt mer att skriva för tillfället:D haha..
Nu blire nyponsoppa<3:D

Slänger även in en bild på mig o älskade syster!
du är så bra<3


RSS 2.0