Även den längsta resan börjar med ett litet steg.

jajjamen,, nu är vi hemma från gbg!=) har varit där i helgen med familjen jonsson!
Stackars ingela kunde tyvärr inte åka karuseller pga av att hennes knä började strula i torsdags:( eller,, inte bara strula,utan hon har riktit jäävla ont! så jag tycker det är otroligt strongt att åka o att va med inne på liseberg fast inte kunna åka nått:)!
Men vi hade det för övrigt riiiktit treevligt:)!
Vid cirkus halv 5 på fredagen hade vi packat in oss alla i bilen o så satte vi fart mot götet, fast vi var ju såklart tvugna att stanna efter vägen o dricka kaffe! annars hade det ju aldrig gått:P haha! om inte annat vet jag iaf 3 st som skulle ha fruktansvärt ont i huvudet:P haha,..
vi kom nog fram precis runt 8 tror jag:) så vi checka in och fick våra rum, och det skojjiga med det var att ingela o jag som skulle dela rum fick ett handikapps anpassat rum, så det var ju nästan lite komiiskt eftersom ingela fick gå med kryckor! hihi,, så vi fick oss allt ett gott skratt om man säger så:) sen slog vi på teven en sekund innan vi gick ut o åt:)
VI hamnade på en resturang o alla åt plankstek utom josefine för hon fick lida pin,,, haha nej jag skja bara, men kom inte på nått roligt som rimma: men alla åt iaf plankstek men jag valde lax:) det var kanoners gott:)
Sen kom vi hem till vårt kära handikappsrum o vi gick o la oss, slog på teven o kika lite på dirty dancing!
men ett tu tre så hade jag en tjej i 39 års ålderns som hade somnat, så då tänkte jag, nej det där såg väldigt skönt ut, så vet ni? jag härmade min idol;)
Så då vare GODNATT:)
 

"Vi lever en sekund i taget, och den sekunden är just nu"

På lördagen var det liseberg som stod på schemat för hela slanten,, men först vare hotellfrukost som gällde eftersom den bara var öppen mellan 7 o halv 8:)  HAHA nej då, det var jag som hörde fel på fredagen när vi checkade in, hon sa visst mellan 7 o halv 11, så när jag berätta vad jag tyckte hon sa fick sig iaf ingela ett gott skratt;)
Skiit gott såklart, men jag kan inte rå för att jag tycker att köttbullar, korv, pannkakoe o sånna saker blir för mkt på morgonen, det är ju som värsta middan juh;) haha nej då, det kanske var lite överdrivet, men jag tycker iaf det blir för mkt åt lillla magen:P men tur vi ä olika!
När vi var klara med frukosten så gick vi uppp till rummen o fixa iordning oss det sista innan en dag på liseberg:)
O jag tog tag i att platta mitt hår idag,men var faktiskt skeptisk först eftersom jag ändå skulle bli ruffsig efter alla karuseller, men vad tusan, är ju rakt ett tag iaf;) o vet ni? det höll sig faktiskt mer än vad jag trodde det skulle göra:)
Dagen blev kanoners full med åk attraktioner: balder, kanonen, spinrock,colorado,flumride, höjdskräcken (som nästan är min favourite alltså) m.m ,,, vi skojjade o hade det allmänt trevlig, o så umgicks vi ju såklart med ingelutt som som sagt fick hålla sig på marken kraken!
Lite senare sen fick jag lite ondare i min rygg, så jag o ingela tog avsked av liseberg runt 9 tror jag kllockan var medans de andra stannade tills det stängde:) men det var mycket skönt att komma hem till hotellrummet o sträcka ut sin arma kropp:P haha !
Det var freaky friday på teven, så kollade lite på den men sen somnade jag men sen vakna jag till av att ingela fråga fall vi skulle stänga av teven för hon hade nämligen oxå somnat:)
så då vare tack o godnatt:)
häärlig dag!:)
Men kan oxå säga att det blev mycket lite kort tagna inne på liseberg:P bara så ni vet:)
 

Söndag morgon, klockan är halv 5 då ingela vaknar till liv även josefine vaknar:P pigga som bara den, inte trötta för 5 öre, så de lägger sig till ro o pratar lite om allt o ingenting o om fötter som man kan kapa av o lite sånt:P hahaha! sen sa vi att " vi kommer nog inte somna om igen känns de som " haha jorru, tjena berit, men klockan gick o vid cirkus 6 somnade vi båda igen o vaknade runt 20 i 8:) o då hade även lilla jag hunnit prata i sömnen:P
sen vart de dusch o frukost, o vet ni? jag åt en pannkaka:P de ni!
Sen gick vi upp på rummet o tog med oss en kopp kaffe o kika lite på teven, o jag platta håret:)
Sen vare utcheckning som gällde, så bara att packa iho oic o packet o ta med sig det ut i bilen=) sen satte vi fart mot åtorp!
Stannade till i mariestad för att fika där vid hamnen:) Jättemysigt var det verkligen! o Goood räkrulle åt vi oxå:) eller ja, jag ingela o jörgen iaf:) marcus =våfflor Mikael= hamburgertallrik:)
vi satt där sen skulle jörgen hoppa in på maxo för att handla då jag börja blöda näsis blodis!
Uschibuschi! det höll på ett bra tag faktiskt! så fick lägga mig över pojkarna med bena ett tag så jag skulle få huvuden bakåt ordentligt:)
Sen stannade vi på kaffe hos jörgens mamma o pappa!:) så mysiga verkligen!

Nu är vi hemma men tänk vad fort en helg verkligen går!:o uschibuschi!




 Må ut i din levnads soppa, lyckans klimoar alltid hoppa!


natti

Varför står bergen här? Jo, för att människan skall sträva mot ett mål långt högre än hon själv. Vad har vi annars himlen till?

Imorn äre planerad avfärd mot göteborg och jag har hunnit blivit friisker:) sköönt!
Hoppas det andra löser sig med, men det får vi hoppas o tro:) o gör det inte det, ja då fins liseberg kvar till nästa år någon gång:) hela världen kommer ju lixom inte gå under för det=) allting löser sig,sen om det inte alltid blir som planerat är en annan sak, men löser sig, det gör det alltid:)

jani,, jag kan bara säga,, ååh vilken konstig dag!

Ibland har jag tänkt på en sak,, vad är ett optimaliskt liv egentligen?
har man mkt pengar o lite kärlek o trygghet, nej då är man minsann inte lycklig,, för man kan inte köpa känslor av pengar, vilket jag tycker är sant! inte en enda människa på denna jord går att köpa med pengar, alla har mer värde än pengar!
Har man lite pengar man 567890 tusen personer runt omkring sig, nej då klagas det på att man är så fattig! o visst, pengar har en stooor jävla betydelse i dagens samhälle, jag vet det så tro inte jag är helt känslokall nu, men vad jag menar är mer det att då kanske man får prioritera? sen,, kanske inte alla kan det pga av att de inte kan prioritera bort viktiga saker, o visst det är en annan sak. men det man kanske får tänka på att prioritera bort då är ju onödika saker kanske,, lixom skräp man egentligen inte behöver,, för håller man på att köpa massa saker hit o dit o vart som helt o så ska man heller inte klaga!

Man kan va rik på 2 sätt,, ett pengamässigt, o ett känslomässigt,,
det optimala för mig (alla har olika syn på såna här frågor) är nog att man har en lagom blandning av alltihopa,, inte ngt i överflöd, för jag tror det är då det går åt skogen,, man börjar då prioritera helt fel saker,, man får inte glömma tänka på sig själv när det gäller känslomässig rikhet.
Men man får ju heller inte glömma andra bara för att man är stenrik.. för då står man där sen, med sina pengar , men mer då? joo, inte vidare värst mkt,,

Men trots allt, hur man än lever, hur mkt man än sover, hur mycket man än sliter, hur jobbigt man än har det, hur glad man nu är, det spelar ingen roll vilken punkt man tittar på, ändå kommer stress in i alla sammanhang,,
stresssss,, alldeles för mkt sånt nu för tiden!


Det var en gång en person som sa det här till mig, o det är så jävla sant!
"En människa är inte skapad för att leva ensam"
-
hade vi varit menade att leva ensamma, ja då skulle vi oxå kunna föröka oss ensamma genom naturens lag!
men jag menar inte att de som inte lever ihop med ngn är konstig/skum/dum/korkad , inte alls, för det tycker jag verkligen inte,, snarare all respekt till er!

Alltså detta inlägg vart nog väldigt konstigt,, känns som om ingenting hänger ihop för 5 öre!
Men skitsamma, läs ni som vill, ni andra,, strunta i det:) men förstå mig rätt för allt i världen:)
Jag känner bara ibland att det är rätt mkt klagomål, hur bra man än har det,, men säger samtidigt inte att alla gör det,, så a, ni fattar, orkar inte skriva mer,,


                                       Brustet rep går att knyta ihop, men knuten sitter kvar.


Nu ska jag ner o duscha! o sen plocka iordning lite på rummet o ladda så gott de går för en nu skinande morgondag!

Anfall är bästa försvar, sade fältmarskalken och förlorade kriget.

 


It matters to me!

hej folket!

hur har ni det alla?:)
hoppas allt är bra,, ja o som ni kanske vet har jag legat dålig i en vecka precis idag,, uschibuschi! men nuuu äre bätttre=)
hmms annars då? jorra fan, plocka en fästing med, rött runt omkring är det, så hoppas det går tillbaka så att det inte blir ngt mer av det:) men det får vi ju inte hoppas att de blir!=)

Har precis kollat på idol med,, o man kan ju faktiskt fundera på om folk inte har någon självinsikt över huvud taget,, de måste ju tro att de är kungar i allt de tar sig för om man går till sveriges mest musikaliska människor o tror att de ska gå vidare lixom:S alltså,, det finns fan inte ens ord till hur jäävlaa sjukt det är faktiskt! 
Visst, det är klart man ska tro på sig själv,,(vilket jag tex har svårt med många gånger, men jobbar på det) men det måste ju va i rätt sammanhang! Gå o gör nått ni är bra på istället människor! herregud, hur svårt kan det vara att acceptera att man inte kan vara bäst på allt i hela världen,,
Det är typ som om att jag skulle gå på en cirkus uttagning där jag skulle leka lindansös, asså, det går ju inte ihop nånstans! se mig i balettklänning lixom?:D haha ja, nu små finssar jag faktiskt lite,, för det skulle se förjävla roligt ut alltså.:P´Jag som alltid varit lite av en pojkflicka (missförstå mig rätt) !:)

just nu ligger jag i min säng o kollar på mina glas o 2 tallrikar som står här o funderar på att jag faktiskt borde ställa ner det, vill ju inte bli en sunk gumma!:P haha,, nejrå, men ska ta tag i det, men fuunderar bara på om de ska bli ikväll eller om det får vänta tills imorn bitti...hmmms,, svååår fråga ,,,de får bli imorn bitti, latheten sätter sprätt:P

Jag borde faktiskt gå o sova nu!
Godnatt mina bloggläsare:)


 from the wind and the rain, from the hurt and the pain



 


Det är först när man förlorat hälsan som man börjar ta hand om den.

yeaas.. idag mår jag bättre:) Skööönt måste jag säga!
Sitter just nu nyduschad o slappar framför dumburken.,, men det är ju bara skit på tv:o
jag fattar verkligen inte varför de inte kan visa ngt bra program,, men iuf, det är ju söndag förmidda, men ändå, det är ju knappt bra program på kvällarna längre juh!
Ajajaja,, men men,, egentligen ingen skada skedd;P men kan va mysigt att sitta o glo o bara va på kvällarna:) men då gäller det att man inte är husvakt åt ulf, för han har inga fungerade kanaler pga att han fällde ett träd över antennkabeln:P hahahhaa,, aja, så är det:)

ett tråkigt inlägg kanske, men just nu har jag inget vettigare för mig,, + att jag har ju lovat att börja blogga igen, o då gör jag väll de;)  ni får helt enkelt stå ut,, men nu ska jag borsta håret:P
så tjaaaaaaa!

att ha kraften att va stark, att ha vishet att va klok!

Hej o Håjsan på er foolket:D
Det var minsann inte igår jag bloggade om man säger så! Men på ngt sätt är det som om att sånt där går i perioder!:)
Tänkte ia starta upp det igen nu så får vi se hur mkt det blir, men när jag nu sitter här o skriver, så är det ju faktiskt lite kul o blogga, men ändå gör man de inte:P skummt! haha
Men faktiskt så sitter jag inte alls lika mkt vid datorn nu som jag gjorde där ett tag,, jag har väll mognat,,,, till o med jag lixom;) haha

hur rullar livet då kan man fråga sig?
Jorra vad tusan, det är väll dummt att klaga, ryggen funkar okey, men nu de senaste 2 veckorna har jag haft lite ondare än vanligt, men det är nog det att skolan dragit igång igen vilket leder till att jag sitter så himlans mkt mer på dagarna nu än vad jag gjorde förut,, o sitta, ja det är ju faktiskt inte det bästa man kan göra med rygg problem,,, men jag har iaf sagt till om en sån där hög bänk i skolan som man hade när man gick i åtorp:P hihi,,
så nu får vi se om den kanske kan hjälpa till lite:)

Jag har även börjat köra på trafikskola:) har hållit på i 2 veckor nu, o har en vecka kvar med körningen,, måste även ta mig i kragen o göra teorin oxå:) men nu har jag ju missat halva denna vecka pga av jävla feber o hosta o tungandad,, men men,, det går väll snart över hoppas jag:)

Hmms funderar på vad det är mer som hänt nu på senaste tiden,,, hmmms,
JOOOO för tusan ,, mina älsklingsdamer har ju fiiixat serie segern!:D
Så det blir fyran nästa på giirls! fy sjuttsingen vad underbaaaart! =) Ni är bäst och jag saknar er mer än ni kan ana!<3
I WILL BE BACK SOME DAY!
men jag har ju faktiskt blivit tränare oxå för p-11 laget:) det är faktiskt riktigt rooligt :)
det är bara en sak som är synd,, o det är faktiskt att det är så dåligt med barn , så när de ska börja med 9:manna blir det nog tufft att få barn så det räcker,, men men vi får köra hårt nu o hoppas på det bästa:)

Nej ni,, nu ska jag ner o fixa iordning lite nyponsoppa! hahah,,  jag har lite apstinens av det när jag är sjuk tror jag;) nej men det är sjuukt gott =) o skönt för halsen!

men jag lovar,, bloggar snart igen:) ska inte ta lika låång tid nu,, för detta är ju faktiskt skojj!
puss o kram skumbanan!



jag lägger mitt hjärta
i dina händer.
Det är fullt av min kärlek.
Det är fullt av min längtan.
Jag ger det till dig.
Du gör med det vad du vill;
det är ditt.









RSS 2.0