Många väggar måste passeras innan man når längst in i en människas hjärta

God Kväll på er folket!
har varit dåligt med uppdatering lite,, eller nej egentligen inte, för i detta underbara väder ska man inte bara sitta inne o dega! Ut i solen med er bönner:D haha nerrå,!
Jag kan iaf berätta att i onsdags på matchen så vann vi med 9-0:D heelt underbart verkligen, på sönda äre Bråten hemma som gäller, o grillning efteråt! så hoppas på ett riktigt bra resultat nu !=)

Vad har hänt mer under gårdagen o  idag då?
jo det ska ni få reda på nu;)

Igår så åkte jag o nickodemus o fixa medicinen på apoteket,, värsta coola anläggningen har dom där:D ni vet sådär som nicke o nilla har när de får uppdrag?;D haha, värsta coolt, de bara knappar in på datorn, sen kommer det uppe i ett typ rör i taket:D  värsta fränt! men fyfasiken vad det inte är billigt med medicin,, nästan 500 spämm för 90 tabletter! det är tamefan sjukt juh! haha men det är tur att de finns:)
Aja, skit i de nu;) när vi kommit till åtorp skulle jag hoppa av i åtorp för att vara med på friluftskolan under dagen:) verkligen skiiitkul att jag hann vara med iaf en dag där:) så underbart att vara med knottarna o allt folk runtomkring, jag kan va som vanligt igen:) så skönt så de vet ni inte:)
Vi fixade o trixade lite, lekar, tävlingar, bad, fickk se ingela o sylvia bada, mat ,aaa typ så, lite av allt möjligt:)!
Sen gick jag till dagis för att åka med mamma hemmåt,, underbart att komma dit o alla barn bara ropar JOSSE när man kommer:) det känns juh i hela hjärtat juh!=)

Jani sen då? jo jusste sen var jag så fruuuuktansvärt rastlös verkligen, jag färgade rätt mitt hår igen eftersom de va helt konstigt efter min o mammas färgning, så jag färgade för att få de ordentligt brunt igen, då fördrev jag tiden en stund, sen fick jag ett knas utbrott ( kan liknas ett  apstinens besvär) haha nej då, skoja, men jag var verkligen knäpp asså:P
mamma fick typ spuunk på mejj;)
Så tillslut när jag var färdig med håret o inte hade ngt o göra, då ringde jag faktiskt tilomed hem sandra för at ha ngt att göra;) vi kom på att vi skulle ta massa kort;D haha!
Så det gjorde vi,, tyra var med, o mamma tog kort, en helt myysig kväll med andra ord:) alla var glada o nöjda:)
Ni ska få lite bilder från den trippen här=) : 




Nu är ni väll trötta på bilderna, så lägger inte ut fler:) men det var mysigt att ta dom iaf:)

Idag då? vad har hänt idag, fredag,?
Jo det börja med att jag drog med mejj tyra ner till åtorp för att bjuda henne på en glass eller ngt:)
så möter vi ingela i affärn o precis när vi står o pratar så får hon sms av jörgen att det är kaffe o tårta på altan, så vi blev medbjudna dit:) så vi åkte dit o fika, sen slog jag marcus i vänd 10:a=)
sen vare dags att åka ner till åtorp igen, så vi åkte till dagis, sen vid 2 ringer kristin o frågar om jag inte vill hänga med o päsa hemma hos henne idag oså,:) vi hade nämligen prata om de ngn dag i helgen, så visst gjorde jag det, hon hämta mejj vid dagis,  vi åkte till henne, satte oss ute o bara mööös o prata lite strunt o bara va helt enkelt:)
fyfan vad det är underbart att kunna fungera som en normal igen:)
VI stekte på rätt bra i solen kan jag lova er JÄVLAR vilka ränder jag har efter byxor o bh;) haha!
Men det var lurigt, för de fläktade lite samtidigt, o då känner man inte hur de steker på samma sätt:)
men vi hade iaf en jätte  trevlig stund där o jag hoppas de blir fler ggr i sommar att ses oså! o de har vi i våra egna händer att fixa o dola med,:) så det blirre nog säkert! tack för dagen kriistiin:)

Vid 6 skulle jag samlas vid f-hemmet för avfärd mot någonstans, (kommer inte ihåg vad det hette nu),  vi skulle iaf grilla i elin o evelinas sommarstuga med skullarna, vi spelade lite kubb, folk badade, satt o prata, åt, fikade,ja lite allt möjligt där med helt enkelt:) jätte mysigt var det där o perfekt avstånd:)
På kvällskvisten börja jag känna lite mer i ryggen, men inte några kramper, underbart!
Bilresan hem var det roligaste på riktit länge tror jag!!
Jag trodde jag skulle dö av garv, marcus o tiffe satt i bak o sjäng, o de böts låtar hit o dit o den ena var galnare än den andra:D hahahaha hade fasiken skrattkramp i magen!;) haha,,
Det enda dåliga var att jag inte hade med mejj kameran:o illa illa gorilla, men han ju lixom inte hem oså, men men jag hade lika trevligt utan kameran, så inte för det, men ändå:)

Nu är jag trött o massa annat så nu ska jag sova gott hade jag tänkt, men jag tänker sova på RYGG, för på framsidan är fläsket stekt;) haha,,
Godnatt gott folk!



Det finns ett helvete - att vara ensam. Det finns ett himmelrike - att kunna vara det.




Det är en konst att le när det går dåligt!

Första dagen i friheten;d haha
låter som jag har suttit i fängelse, men nej det har jag faktiskt inte;P men jag är där jag kan leva ett "normalt" liv igen:)

Vad har jag gjort då? jo, vaknade väll runt 9;o en timmas sovmorgon mot vad jag haft på lasarettet;) gick ner, o där i soffan låg tyra kraken med vatten lopper:( fyfan, vet hur jobbigt sånt skit är, det är verkligen inte kul någon stans!
Vi käka lite frukost , sen drog vi ner till stan kallad åtorp:P haha
Va till dagis en sväng, sen gick vi o käka, o på väg mot affärn så var friluftsskolan där vid församlingshemmet:) så stannade till där en sväng!
Sen knallade vi tillbaka till dagis o vid 2 följde jag med ellinore ner till älven o kolla när hon bada, träffade friskusarna då med, sen tillbaka till dagis o min tanke var att gå ner till friluftsskolan då, men de blev ändrade planer,,
Men ska dit över hela dan imorrn istället:) så det blir riktit kuul måste jag säga!
O på freda äre juh grillning med skull oxå, kuuuul skarre bli:D

Nu taggar jag för att åka ner o kolla på match! wiuuuh! så jädrns gött! heja heja tjejer,,, idag är det filipstads tjejerna som får mäta sig mot åtorps stål;) haha
Ska bli kul att träffa alla igen när jag mår bättre oså måste jag säga:)
Så kom igen nu tjejer, det kommer bli tufft i värmen, jag vet att ni fixart!:)




Annars har dagen varit bra om man tänker på min rygg, är rätt trött i ryggen om man säger så,men det får man väll ta, är ju lite träningsvärk oså oxå:)

Nu ska jag kila! puusss på er folket!


Solglimt i öga och värme i hjärta, det kostar väl föga men lindrar all smärta.

God kväll,, ännu en sen kväll, ajjabajja:P
Without saying a world you can light up the dark!

Idag har varit en heeelt okey dag, ni ska snart få höra lite vad som hänt oså, era krakar, ni blir väll snart uttjatade, har inget annat vettigt att skriva om än mina dagar:p men men..
Jag skriver det som faller mig in, o en vacker dag kommer det väll om ngt annat:D

På förmiddagen idag vare träning, så missade ronden dessvärre, men det spelade inte så stor roll kände jag faktiskt, man får inte reda på så mkt mer av dem eller om ngn skjutsköterska pratar med en om det är ngt speciellt som ska ske:)
På träningen var vi ute o solen o spelade lite fotboll o joggade o gjorde lite övningar! det gick faktiskt jätte bra, sen kom vi in o så masserade en undersköterska tror jag hon var mig!:) vi körde även stretching! så jävla underbart skönt om man säger så! Fast måste säga att mina muskler är ngt ruggigt spända! helt sjukt, vissa ställningar o när hon tröck på vissa punkter så gjorde det ngt sjukligt ont, men men, det är bra att börja styra över musklerna igen:)
Och inte har jag fått några kramper efter heller, så det är ju perfekt!:)
 



Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår



Efter träningen o massagen sov jag kan jag lova er! haha jag var ngt sjukt trött,,! så sov i över 2 timmar, haha underbart!
men precs innan 2 ngn gång så skulle jag ha min medicin, så då kom en sjukköterska o prata med mig o frågade om ronden hann in till mig ngt eller inte, men de hade de juh inte, så då berättade hon vad de hade pratat om,, o då fick jag reda på det att de hade planerat att skriva ut mig, men de hade inte sagt ngn dag, utan de fick jag bestämma lite själv, så jag sa det att jag ville iaf väntat tills imorn eftersom jag ska prata med julia då:)
Så imorn åker jag hem!:) så sjuuukt skönt! kunna börja sitt mer normala liv igen!=)
Hoppas jag slipper kramperna, men nu har jag iaf pratat med en sköterska nu på kvällen, o vi ska höramed läkarn imorn om jag kanske kan få med mig ngn stesolid hem oså:) så det känns bra! o hon jobbar även imorn bitte när ronden går, så det känns så bra bara helt enkelt:)

Nu kom jag ifrån en annan sak som hände idag oxåå, morgan var här en sväng, vi käka en glass, gick lite ute, hittade en bänk i skuggan, för i solen var de ju snuskigt varmt, då hade även farfar tittat förbi o sagt hej lite oså!:)
Sen vid typ halv 5 gick han hem, jag gick in o käka, o sen har de varit en halv lugn kväll!=)

Nu sitter jag i mitt rum o har hörlurar med musik i för att inte höra på min sömnpratande rumskompis;) haha
Melissa horns musik säger jag bara! de texterna fastnar bara på ngn konstigt vänster!

Nu ska jag byta om till natt kläder, sen stänga ner datorn, sen lägga mig ner o lyssna på musik, o bara slappna av, så de så:)
Natti natti folket:)

Skratta åt dig själv, men rikta aldrig ditt tvivel mot dig själv.
Var djärv.
Då du går ombord för att resa mot det okända,
lämna inte kvar något av dig själv på stranden.
 Våga utforska det för dig främmande.



Det värsta hjärtfelet heter hjärtlöshet!

Hej på er folks där ute i världen:)

Idag är jag lite mer skriv villig än jag var härom dagen när jag satt i sirbo o mös o laddade för fotboll o grejjer:)

Midsommar då? vad hände tror ni?=)
Jo, midsommarafton  så kollade vi på fotbollen, jäkla skiit att de förlora bara, men men,  ingen skada skedd! men det var en jävla massa efterslängar eller vad säger du ingela?;) hahha så fruktansvärt roliigt!
Aja slutsnackat om fotbollen=)
På kvällskvisten skulle vi grilla oså, mmarabooou! hihi,, vi gick ut o satte igång grillen oså, men det var lite halvruggigt faktiskt, eller nej, inte lite halvruggigt, rätt kallt om jag ska va ärlig:P men marcus sprang o hämta kubb spelet, vi ställde upp det, sedan startade matchen;P Marcus o jag mot Jörgen! man hör ju bara där vilka som kommer vinna;) haha
Men jörgen fik förstärkning av mikael efter ett tag, sicken tur han hade:D
Sen äre ju så att kungen måste ner i samma omgång som man kastar ner motståndarnas kloss! visst äre så ngn som kan?:D det har varit heta diskussioner om det där alltså;) men jag vet innerst inne vilka som van:d  eller vad säger fam jonsson?:D eller nej, vi struntar i den diskussionen;D haha!

Titta vad jag hittade på internet:P
En regel säger också att lagets sjätte och sista kastpinne, i kastomgång, inte får fälla motståndarnas sista kubb. Det måste finnas en kastpinne kvar till att fälla kungen.

Efter att vi spelat klart så var maten fixad o klar,, vi klädde på oss med stora jackor för att sitta på altan o äta:P haha äre midsommar så ska man faktiskt sitta ut, om de så skulle vara 20 minus:D haha,
men det var myysigt, (som vanligt), marcus o mikael spelade lite boll o jag fick skratt kramp i magen ett antal gånger kan jag lova er! haha hundsingen vad skojjsigt de va:D
Sen fundera vi ett tag på att spela lite kort oså ute,men vi valde bort det inför en myskväll framför teven med Wallander igång!:) mumma,, hade faktiskt inte sett hämden än, så det var skojj att se den faktiskt:)
Sen blidde det att SOVA gott :) fick låna mikaels säng igen!=)



Ett leende kostar mindre än elektriskt ljus, och ändå lyser det upp mer i ett hem.


Lördagen var en riktig slappardag faktiskt:) skönt, men iuf så består ju mina dagar av slapp eftersom jag inte kan göra så mkt annat, men vi åt frukost, sen kom katta med fam o hälsade på i sirbo!=) trevlans trevlans!
Sen började benet småspatta lite grann, men det var jätte lugnt mot vad det kan va, så jag la mig lite i soffan o försökte slappna av så gav det sig skapligt fort:) På eftermiddan somna jag i typ 2 timmar i soffan! skönt faaktiskt, men trodde inte jag skulle kunna sova såå länge,! men det var skönt som sagt, sen blidde det lite av det ena o det andra o sen så tog jag fram min matlagningssida tillsammans med jörgen:D vi gjorde pizza till folket:D mmms, den vart super duper god faktiskt,!:D härligt jobbat jossan o jörgen,o mikael som hjälpte till på ett hörn såklart o ingela som kom o styrde rätt oss i våra handlingar ibland o höll lite ordning omkring oss;) men saknade min blivande kollega som jag ska starta firma ihop med, men han höll nog på med avtalen med allt vare nu heter för att få starta eget;)haha!

Vi satt ute på altan o åt, o måste säga att vilken skillnad det kan vara från kväll till kväll, den här kvällen vare faktiskt riktigt sköönt ute, vi satt där o filosoferade o prata o grejsa en stund sen gick vi in o skulle spela kort, men vi fastnade framför en film:)
Gick inte upp o la oss förns runt 12 tror ja:)

Imorse dårå var minsann en turbulent morgon! haha..
men man kan flina lite åt det såhär i efterhand,, specielt färden nerför trappan! haha skojjsit skojjsit, eller, obehagligt rättare sagt;) haha
Det vart en liten tur då,,,tjossan vad trist, men det gick juh bra:)
Vid halv 11 typ tyckte ingela att jag skulle sova en stund, o ja, det var nödvändigt! så jag tänkte att jag kanske skulle sova en timma,men oj oj oj vad jag sov, typ kvart över 1 kom ingela upp o sa att de va mat ;D haha så jag hoppa in i duschen, o ner o åt:)

glada barn efter en härlig seger:)
Vid 5 hade Mikael match, så vi laddade för att heja på dom:D De var jätte duktiga idag verkligen:) skiiitkul att de fick vinna!
Det var de faktiskt värda ! Underbart grabbar, mer sånt de kommande matcherna!
Den där öronlösa hejaren var en riktig hejare;D haha

Nu är jag tillbaka till lasarettet igen, men kommer förhoppningsvis hem så foort som möjligt:) o förhoppningsis kommer jag lära mig hantra kramperna först o främst o sen kommer de släppa totalt:)

Nej fy vad klockan drar iväg,, nu måste jag juh sova!
Natti natti!

så vill jag avsulta med att tacka fam,jonsson för en jätte härlig midsommar helg,
Har verkligen haft det jätte skönt o mysigt:)
TACK



Le ett leende innan du somnar, så går dagens surhet över.



den sången hörs ibland, rör sig från sagans land

God eftermiddag på er folket,, hoppas er midsommar har börjat bra o fortsätter bra!=)

Tänkte inte tala så mkt om mitt ben o rygg nu, men kan berätta att det går så sjukt mkt bättre men att det krampade igår kväll igen, men men, bagateller, jag kan gå o det är det viktigaste;D haha

Nu lämnar jag benet, för örker  inte tänka påt just nu,, sitter hemma i sirbo o kollar på ngt program med mikael:D massa grisar o grejs äre,,skit coola!:D
haha nej,men vi sitter o väntar på att fotbollen ska börja:) Hoppas de går lika bra som förra gången!=)

 sen får vi se vad kvällen har för mysigt att bjuda på:) en lugn o fridfull kväll i sirbo, de vet jag, o det är det viktigaste att veta!=D  för det är tamefan svårt att toppa;D

nejni,, vet inte riktit vad jag ska skriva nu, o nu börjar fotbollen! men vi hörs väll!
puss o kram skumbanan

jag har väntat så länge på just denna dag, o de är skönt att den äntligen kommer!

hej igen, var inte så längesen jag skrev, men skrev inte allt då för de va annat på G då:), så ni får stå ut med ett till eller skita i att läsa;) haha
Men jag råder er till att läsa;)

Nu tänkte jag bara berätta lite om vad som hänt under denna vecka oså!
det är ju trots allt redan torsdag och har hänt ganska mycket skillnader under dessa dagar!:)

Måndag o tisdags var jag kvar i örebro, o jag hade siktit inställt på karlskoga! jag ville verkligen tillbaka, tillbaka till det sociala, tillbaka till julia, tillbaka o göra den där sista träningen med anna, tillbaka till personalen, tillbaka till det mesta som sagt! Jag trivdes verkligen inte där, jag säger inte att de var dåliga, men det gav mig inte det jag behövde,, men men, nu har jag provat det och inget jag kommer älta :)
Jag ska vara glad över att jag kom tillbaka till karlskoga o han med en sista träning med anna,,underbart, för hennes kunnighet är otrolig:)

Det bästa som hände i örebro var tisdagen då jag fick reda på att jag skulle få åka tillbaka:D haha jag var helt glad, o ringde till var o varannan person för att berätta:P haha
tränade lite, åt, ringde, var glad,gick promenad, fika med britt inger,, ja det var så min tisdag såg ut:D

Onsdag o äntligen flytt dag! gah jag blir glad bara jag tänker på hur glad jag kände mig just då:D haha helt sjukt hur så lite kan glädja en människa egentligen:)
Vid 20 i 11 gick taaxin, o jag åt min frukost, packade mina grejer, o sen åkte jag:) ååååh!
När jag kom in genom dörrarna på lasarettet var det skönt,, tro det eller ej,, folk förstår väll inte hur man kan bli glad över att komma till ett lasarett lixom,, men när man trivs så gör det mycket!
Aja iaf, så fick jag ett rum, sen åt jag lite mat, o då var angela där o hoon bara nejmen josefine, hur är det, hur var det i örebro oså fick jag en kram:) ååh, sånt värmer!
efter maten var jag tvungen att vandra runt lite o märka ut mia revir igen;) hahahah nerrå, men gick bort till rehab avdelningen för att hälsa på lotta o de där,, de vart oxå jätte glada:) o alla är jätteglada för att de går så bra med benet trots allt:) så kul!

Precis när jag gick från lotta så kom anna ut ur ett rum:D åååh,, jag blev helt lycklig, alltså, ni förstår nog inte , men det förtoende hon har fått av mig när man har såhär ont o någon ska säga hur man ska träna oså är fantastiskt!
Svårt att förstå ,men vissa kanske gört:) iaf var det jätte kul att se henne igen,,
Vi pratade en stund, sen så frågade hon om jag ville med ut o gå för hon skulle ut med en annan patient så jag fick följa med om jag ville:) O vad svarar jag tror ni? ja inte nej iaf:P haha
Så vi gick bortåt avdelningen=) hon gick o kolla fall den andra var klar, men sen kom hon tillbaka o sa att vi skulle köra lite i hallen innan vi gick ut för han var inte färdig oså ,, så vi gick in o börja med fotboll (!) vilket var så jävla underbart!
sen köre vi lite hoppelihopp o skridskohopp, o joggande o lite sånt:)
Sen var den andra patienten färdig, så då gick vi ut o gick runt lasarettet, o jag fick tillåtelse av  fröken att jogga lite:) det gick skapligt, men fyfan vad det drar från ryggen ända upp till nacken,,
men det gick bra, men sen gjorde det för ont för att fortsätta så jag gick igen, vi gick o prata lite, var faktiskt riktit skönt ute i värmen:)
Sen var vi tillbaka inne på avdelningen igen, o då mötte vi linnea (den sjukgymnast som tar över mig nu efter anna, hon är också jättesnäll  o duktig, men ja:) )
Då bestämmde vi att vi skulle bort till en större sal lite senare=)
så jag gick o drack lite kaffe o försökte slappna av mellan träningarna, det är ju lixom inte min starka sida!:P

Sen kom hon o hämtade mig, vi gick bort till salen, o började med att spela fotboll med konor o mål:) underbart, sen körde vi lite väggspel, oxå sjukt roligt:) fyfan vad jag saknart på riktit!
Men bara att kämpa vidare:) Efter fotbollen gick vi till motions cykeln,, det gick bra,, cyklade i en kvart, med olika motstånd oså:) vart riktigt jobbigt tillslut,:) skön känsla måste jag säga!
När jag kom tillbaka på avdelningen undra folk vad jag hade gjort för jag såg så svett ut, som tur va hade jag bytt tröja iaf;) haha,,!  Tack linnea:)

På kvällen var jag så sjukt trött, men jag kände att det var dumt att somna då, för då hade jag haft jätte svåårt att somna på kvällen sen tror jag! så jag gick runt lite var stans o kollade på fotboll, gick ut o tog frisk luft,, ja jag gjorde lite allt möjligt för att hålla mig vaken:) kanske var dummt, kanske borde lagt mig när kroppen sa ifrån,men men nu gjorde jag inte de:P
Vid halv 10 kom de, jävla skitkramp,, men men, bara att bita ihop o komma igen:)
Fick stesolid då med, så eftersom jag redan var trött när jag fick kramperna kan ni ju gissa om jag somna när jag fick stesolid igen:P så då somna jag o sov heeela natten:)

Nu kommer jag till idag, o vad har hänt dårå?
jo en hel del faktiskt:),, duschade lite o grejs imorse, skönt att duscha bort svetten som blir när man krampar sådär!=) Efter det så gick jag runt lite på lasarettet o filosoferade lite:) vid 10 kom anna o sa att vi skulle köra ett träningspass på förmiddagen o linnea o jag på eftermiddagen,,, trist att göra sista träningen med henne, men jag är glad över hjälpen jag fått o att jag äntligen fick den där sista träningen med henne! ( oj vad jag tjatar om just den där sista träningen, men för mig var den faktiskt viktig),, så vi cyklade först i cirkus 10 min, sen körde vi lite övningar på en balans platta, det gick bra mot vad det hade gjort för typ 2 veckor sen eller något:P  haha
Sen körde vi lite med bollen o mage o rygg övningar:)

Jag förstår inte att jag ska ha så svårt att säga hej då till folk oså,, det är ju det värsta som finns! trots att jag vet att vi kommer ses igen oså, sp är det iaf jobbigt, förtroende är det största man kan ge en annan människa fan,, men det är också jävligt jobbigt när man lixom ska bryta de:( men men,,
Tack för tiden iaf anna, jätte kul att ha en sån duktig sjukgymnast o trevlig o helt enkelt duktig på att peppa folk:) samtidigt duktig på att kunna lugna en sån som mig;)haha
Men jag kommer sakna dig,men det vet du nog redan:)

Vid 3 pratade jag lite med julia=) skönt! hon är allt bra bra den människan!

Sen blev det träning med linnea igen, vi körde lite mag o rygg träning, med boll o på brits:) blev inte så länge pga av att det blev lite sent, men det gick bra, o nu är jag trött igen, så ska försöka skriva klart o lägga mig o vila en stund innan de blir kvällskaffe:)

Herrå, imorn blirre sirbo som gäller:) underbart!

Du finns inom mig, ja du finns inom mig, från denna stund nu och för evig tid,
Du finns inom mig, mitt hjärtas hemlighet, du finns här inom mig, alltid



ett liv kan bli flera o flera kan bli ett!

hej på er bönner;D

Oj oj oj oj vad längesen de var jag skrev här ser jag! Illa Illa o stackars karonila som saknar mitt bloggande;)
men det är såhär att när jag var på permis i helgen hade jag inte tid att blogga, sen när jag åkte tillbaka till örebro så glömde jag mitt spån internetet hemma! GAH vad jag var trött på mig själv då!
Kvällarna blev sjukt långa mot vad jag var van vid, men men, jag dog ju inte för de som tur va;D

Nu får ni oxå vara bereda på att detta kanske blir ett långt inlägg, har rätt mycket som ska ut förstår ni:P

Permissionen då? hur gick den o vad hittade jag på tro?:D
Jo på lördagen när jag kom så pratade jag lite med la familia o så provade jag kläder! haha så jävla kuuul! o så kom vi på hux flux att vi skulle färga mitt hår! hahahahaha det måste vara bland det dummaste jag gjort på länge,, vi tänkte lägga i "litte" ljusa slingor i mitt hår, o hur jag lät mamma görat är en gåta;) haha,, Iaf så la hon i som där slingorna o haha ,, det kändes lixom lite osäkert när man sätt med färgen i håret o kände att vi vet inte riktit hur de här blir, troligtvis blir de inte så otroligt bra:P haha
Jo tack,men vi gick iaf in till badrummet o jag satte mig på knäna för att duscha bort färgen, de var jobbigt för ryggen kan jag lova!
Men iaf, när jag var klar så torkade jag håret med handuken o det kändes lixom lite osäkert, o man kunde utläsa rätt mkt från mammas min när jag duschade reedan! haha fyfan vad vi garva!
När jag torkatfärdigt med handuken satte jag igång att blåsa håret för att få det riktiga reslutatet,, haha skulle nog fan inte gjort det, skulle hellre gått med blött hår resten av livet;) hahahhahaha
Alltså det var så sjult illa så det vet ni inte,, det var jätte ljust mitt upp på huvudet o såg typ ut som värsta mössan! haahahha fyfasiken,, då kom JULIA:D skitkul,,! haha,, Det hon sa när hon fick se mitt hår vara bara : "Oj"  så jävla gullig, men hon hitt a väl inga ord för min frilla, ;p
Sen käka vi lite mat, men direkt efter maten slängde vi in en till omgång färgningsmedel! haha här sliter vi inte på håret här inte;) haha
Nej men det var verkligen nödvändigt, ni kommer själva se bildbevis sen:D haha

Altlså jag kan inte sluta garva när jag kollar på bilderna:D

När jag hade färgningsmedel i så kom morgan o magnus o gjorde mejj o jullan sällis:) Vi satt uppe på mitt rum o bara hade det trevligt, o det var så sjukt uppskattat att umgås med kompisar igen! o julia min vän som jag saknat så, det var så underbart att vara sig själv igen med dejj! puss pårej min vän!=)<3
Jani vad gjorde vi mer, inte så mkt, satt o prata lite, lyssna på musik, gick ut en sväng, sen åkte alla vänner hem!=)
Mycket trevlig dag! TACK till er som gjorde den så bra! skönt att komma från örebro o inga kramper hade tillkommit, skönt skönt!=) så jag la mig med ett leende på läpparna:)

Killarna är svåra att ta bilder på:S men men,, har nåra till, men tar de här;d
Julia som är glad som vanligt, morgan som myser med kudde, magnus som gömmer sig, oså jag dårå som håller på med julias hår :D

På söndan vaknade jag upp o var lite stel o jävlig i ryggen, men men det var de värt:) kanske jobbade lite för mkt på lördan, skitsamma, det var bra för själen:)
Brännde även över massa musik till cd skivor när jag  var hemma! har intekommit halvvägs än, men det är skönt att fåt på skivor så man kan spelat lite överallt:) Oså kom Putte o gjorde mig sällis:) så jävla efterlängtad är han verkligen!
Han betyder mycket för lilla mig:)
Sen sa mamma att de skulle in o plocka ur lägenheten o allt, så då bestämmde jag mig för att hänga med till kga med fam,jonsson o gratulera ingelas kusin rebecka till att ha tagit studenten:) så jäädrans underbart för henne verkligen!=)

Sen åkte jag hem igen o plocka ihop grejer, sen övningskörde jag med niklas in till örebro, vet inte om det är han eller jag som är  modigast;)haha men det gick bra:)

nej, nu ska jag vandra lite, berättar mer vad som hänt under veckan i nästa inlägg:) blir så långt annars:P

puss hejjjjjjjj

Jag är här, å mitt på en frusen väg finns det värme ändå
fastän snön börjat falla och himmelen blir grå



The eye sees only what the mind is prepared to comprehend!

Tjolahoppsan;D

Blev inget inlägg igår, orkade väll inte helt enkelt eller något:P jag har blivit en latsork;) haha nerrå,

Ja,ni vad vet ni? ni vet bara att jag tjöt hela onsdan typ;D haha,,oså sa jag att jag skulle skriva ett inlägg igår, men struntade i det, usch på mig:P haha,,
I torsdags så var det mycke nytt,, ny sjukgymnast, ny arb,terapeut, ny personal, undersökning igen, oså,,,
Hände egentligen inte så mkt den här dagen,, det enda som hände var dårå att sjukgymnasten kom,men det enda vi gjorde var att gå,:( men jag förstår ju att det är för att se hur jag belastar benet oså!
Men det är precis det jag menar med att börja om!
De berättade oxå att jag inte är här för fler undersökningar utan för träning o andra sjukgymnaster ska kolla på mejj, o det är väll bra,det är väll det, men jag längtar iaf tillbaka:P men jag ska sluta gnälla om kga,, bara jag kommer tillbaka till veckan;D haha!
Hmms vad hände mer under torsdagen,, JO för skjutsingen,, sylvia kom först en sväng, sen skulle jag äta, så då gick hon till gittan, sen när jag satt o åt kom morfar o britt inger o hälsade på:) trevlas,, sen kom syliva tillbaka o tog med mejj ner till gittan en sväng:) och vet ni? sylvia hade jordgubbar med sejj:D
Och juste det var den kvällen då jag kände mejj så konstig, prata med ingela o jörgen i telefon o va helt skumm,! men kan ha varit att jag va trött oxå!
 
Fredan då,,, vad hände då?=) jo jag prata med läkaren om att jag helst ville tillbaka till kga sp snabbt som möjligt, han sa att jag skulle få bli kvar några dagar så sjukgymnasterna skulle få kolla på mejj!
HMS kände jag då, men men, jag der inte upp:) det vet ni oxå=)
Vid halv 10 kom sjukgymnasten o hämta mejj, vi gick ner till gympa salen, o där spela vi lite badminton med en ballong, o jag visa lite vad jag o anna hade gjort,, och jag saknar hennes sätt att träna på!
Vi var inte nere där så länge,, men men,, låg iaf en sväng med värme kring ryggen o nacken, det var skönt, men man kände hur det lixom knäckte!
När jag satt o prata med julia i Tfn så satt jag på balkongen, o då öppnades dörren o monika o ellinor kom:) sen vare mat o lite så,,
Sen hände de inte så mkt mer intressant=)

Nu ska jag gå ner till kiosken, sen ladda för permis tills imöra=) Skönt!
Sen hoppas jag på att nästa vecka blir bättre än den här=)
Hörshej!=)

Det skadar inte ögat att se livet från den ljusa sidan.



Nu vaknar allt som väntar,Sakta, sakta, sakta stiger solen!

God kväll

Jag orkar inte skriva värst mycket nu, är ap trött, så ni får en lägesraporrt imorn istället när jag har mer ork, är helt konstig i huvet för tillfället,, kan väll vara trötthet eller något!

Annars hare vare bättre idag än igår, men jag vill fortfarande till karlskoga,, jag vill det,, jag vill dit innan anna slutar, jag vill dit o utnyttja tiden med julia,, jag VILL,, men det är ju inte jag som bestämmer, men det är iaf min önskan, men det är ju inte så säkert att det går i uppfyllelse ,,

Nej, jag ska nog ta o ringa morgan nu,, om jag har batteri i telefon så de räcker,! samtidigt så är han inte hemma, så blir nog inte så långvarigt samtal:)

Hörs imorn,,
herra





I have looked into your eyes with my eyes. I have put my heart near your heart.



Dyrkar upp hjärtats låsta rum,väcker känslor jag inte trodde fanns,väcker mitt slumrande jag.

HeJsAn SvEjSaN pÅ eR aLlA gLaDa:D

Ja, som sagt hej på er, hoppas ni hare bra:) 
För egen del om jag nu ska prata om mig själv igen så har det varit en ganska så jobbig dag! Eller nej, inte ganska så jobbig, utan jag måste få säga att den var förjävla jobbig, för vet ni vad? det var den faktiskt!=(
Men men, bara att ladda om batterierna o komma igen,, alla dagar kan inte vara den bästa:)

Vad gjorde den så jobbig då?
För det första så var oron att jag kanske skulle flyttas idag,, det var ingenting säkert, (trodde jag) så jag vaknade upp med oron,,!
Sen gick jag o duscha för att bara vara o känna sig lite fräsch igen!,,
Strax efter 10 kom Läkaren o sjuksyster o sa att jag skulle vara i örebro runt 1 !:o
Jag bara,, ahaaa lixom,, vad fan säger man? NEJ JAG VILL INTE,, för då hade jag ju ljugit eftersom jag oxå vet lika väl som alla andra att det är jätte bra här i örebro oså, men det kom så plötsligt, så jaja, sa jag, det blir bra, fast jag åker med blandade känslor! Men alla var ganska så chockade att det gick så snabbt med flytten till örebro,,, inte ens läkarna trodde det skulle gå så snabbt!

Så när jag fått veta detta grät jag en skvätt, sen åkte jag bort o köpte tuggumi o försöka tugga bort det ledsna, utan resultat,, haha:P sen åkte jag förbi rehab enheten eftersom jag lovat Lotta att komma o säga hej då innan jag åkte hem eller blev flyttad någoon annan stans!
Men hon var inte där:( ännu mer bad things lixom!

Sen tillbaka till rummet o försökte plocka ihop grejer, satt o läste på kort jag hade fått, tårarna kom igen,, suck!
Vet inte om jag lyckades så bra med packningen om jag ska vara riktit ärlig, packade nog i psykos;) haha.. nej men seriöst:P
När jag satt på sängkanten kom ingela in i rummet,, =) jag såg nog inte ut som den piggaste varelse man kunde hitta på sjukhuset just då, så hon kom fram o krama mejj o satte sej vid sängkanten o prata lite oså!:)
Sen hjälpte hon mig att organisera mina grejer oså!,,, =) jag tror vi lyckades skapligt bra faktiskt, inget har bortkommit än så länge iaf:)
        
När vi höll på att lasta på rullstolen med grejer så tittade anna in o skulle säga hej då oså! huh,, knep sig i magen direkt,, o tänkte,, nuuuuu kommer tårarna vilken sekund som helst,,,, igen!
Vi prata lite om jag ville att hon skulle framföra ngt speciellt, men det hade jag juh inte, anna vet ju lika mkt hur mitt ben funkar som jag själv i princip!
Då kom stunden jag gav henne blommorna, då krama hon mej,, o då var det kört igen,, tårarna kom, o det vart en bamse kram!
Usch, det var jobbigt kan jag lova er,! Hoppas verkligen vi ses igen,, fast av en annan anledning såklart!
Men kommer alltid vara mycket tacksam över hjälpen hon gav o över att jag lärt känna henne,,
Nu gråter jag,, igen,,huh, tar tårar aldrig slut?

Aja,, efter det vandrade Ingela o jag till rehab enheten igen för att titta fall lotta kommit tillbaka,, men svaret var nej:(
trist,. då var kllockan halv 12 o de kändes knappt som om jag skulle hinna träffa henne;( men men, vi bestämmde att hon skulle komma bort till avdelningen om hon kom tillbaka innan 5 i 12!
Så vi vandrade tillbaka, då var det mat.,.,MUMMS verkligen det jag tänkte på just då och oj vad jag var hungrig!
haha:D
Men åt iaf o när jag var klar kom Julia=) då blev jag glad!
Vi gick in på rummet o prata lite om hur de kändes o om hur vi skulle fortsätta allt!,, o då var jag där igen med det där träliga som vätskas i ögonen,,
Hon ringer imorn! så det kändes iaf bra , men vill inte lämna, vill inte lämna,,, det har printat sig fast tyvärr!

När vi satt där o prata,, vem kom inte dårå? jo LOTTA:) då blev jag glad i hjärat=)
Men tårarna kom även då,, dels för att jag fick hinna träffa henne, dels för att jag redan var ledsen,dels för att jag egentligen inte vet varför!
Sen gick julia o lotta var kvar en liten stund, sen gick hon oxå, o då vare bara jag o ingea en stund igen,, tills vi kom på att klockan faktiskt var 12 o jag skulle åka 5 i 12 :P haha kvicka bruuudar

Jag hade blommor som jag skulle hinna ge till personalen med, så det gjorde jag, o alla var så goa o glada  o sa attt allt kommer fixa sig oså=)
Knackade även på hos de som satt o åt för at säga hej då,! Då kom en utav dem fram o krama mejj,, o då kom det igen,, hon sa till mig att se till att jag skulle få vichey vatten i örebro oxå=) hon krama o krama mig,:) det var skönt, men såklart jobbigt oxå.. men skönt som sagt, tårarna var på vippen hela vägen ut till taxin,,
Ute vid taxin när jag även skulle säga hej då till ingela vart det inte bättre,, Taxi chaffuören o Ingela fick sköta första packningen medans jag gick o ställde mig vid en kan o luta mig mot så ingen såg att jag grina som ett skållat troll!
Ingela kom o krama mejj,,o sa att det skulle bli bra!=)
Men usch vad det var jobbigt alltså,, förstår inte varför en sån här egentligen bra grej kan vara så jobbig att ååka till, men det var jobbigt att lämna de man hade fått förtroende för!
Sen for taxi bussen mot Örebro,, i börjaan var det jobbigt o det kom lite tårar fortfarande, men taxikillen var jätte snäll o så och vi pratade en hel del om ingenting egentligen på vägen in:)

Då var jag framme,,vet ej hur det känns än, men det här jobbiga har börjat lägga sig lite iaf!

Nu känns det som om jaag har skrivit att allt det här med örebro känns helt kasst!
Men grejen är den att så är inte fallet, utan det är mer det att det är så jobbigt att bryta relationer och starta om på nytt,,
eller nytt o nytt, de vet ju vad felet är ,men man lämnar tryggheten och måste bygga på nya relationer med folk,,!
men jag vet ju att man fixar det oxå med lite jävlar anamma i sig:)
Men mycket har varit jobbigt iaf, men imorn är en ny dag o det ska bli en bättre dag:)

På kvällskvisten åkte mamma o sandra o handla lite kläder, så jag bad dem köpa med en telefon till mig !:)
Det blidde en Sony eriksson XPERIA:)
Känns bra faktiskt, men den börjar inte funka förns imorn, men det kan jag leva med:)
så tack mamma o sandra för besväret:) det var underbart snällt=)
Nu kan jag ha ngt at pyssla med dagarna jag blir i örebro = lära sig nya telefonen:)

Nya telefonen:)

Nu ska jag ta o fundera över det bra som hänt idag o över det bra avdelning 1A gav mig så kommer jag vakna upp med ett leende imorn=)

Pöss hej!


Det här är mitt liv,
jag lever det som jag vill,
tänker gå min egen väg,
för det var det jag föddes till


Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr!

God kväll,,
Nu är klockan redan 11, o jag vet att ingela tycker att jag skulle stängt av datorn för en timma sen:S aj aj aj,, nu får jag skäll! inte bra! hiihi,,
Nej men jag är trött, samtidigt som jag inte skulle kunna sova just nu+ att jag snart  får medicinerna i vilket fall som helst,, så kom på att jag kan skriva ett inlägg o rora er med min dag som har varit blandad:)



This is not the end. This is not even the beginning of the end,
 but it is the end of the beginning                                                                                                                         ♥

Okey, jag ska börja berätta lite om min dag, =)
Sen började med att jag hoppade i duschen och sminka mig o klädda mig inför skolavslutningen:)
sjuukt laddad var jag på att träffa alla igen:)
UNDERBART verkligen! har lixom inte träffat en del på typ 2 månader:( men jag var iaf laddad för skolavslutning!
Vid 10 över 9 skulle jag möta pillan vid entrén, så jag tog mitt pick o oack o rullade ner,, o sen kom kvinnan som försovit sejj;D haha!
Vi gick ut till busshållsplatsen o vänta på bussen, o jag såg framför mig hur pillan skulle klara av att bära in rullstolen:P men det gick juh bra=P
Träffade lite folk på bussen som jag inte träffat på länge, det var super kul:) sen träffade jag även min syster!=)
Ankomsten till skolan blev minst sagt lyckad:D Blev verkligen jätte glad att träffa alla igen, o de verkade glada över att se mig med:) så det var jätte kul!
Sen vare bara att åka in till gympa hallen där avslutningen skulle hålla hus:) satt o digga o busa lite med jonna;D haha

Här är lite bilder från klassrummet när vi käkade lite tårta o möös:) och måste tillägga att bilden på jonna är så jävla snygg;D

Efter avslutningen i gympasalen, gick vi till klassrummet o åt lite tårta o drack cider:) gott var de!
Sen knipsa vi upp mitt skåp för jag ville ha min plånbok som låg där:)
Och där i låg typ 300 som jag inte visste om typ:d hade iaf glömt bort det:D  Underbart ällé? haha
Man tjänar mycket pengar av att ligga inne;D ,,


Här är lite bilder från vägen till katrinedalskrogen:) vi pimpademin rullstol o så fick vi med oss ett grabbgäng halva vägen som duunkade musik i bött i en kundvagn;) haha götte!

Sedan laddade vi om för att gå ner till katrinedalskrogen o käka:) tog en pizza , var inte så hungrig,som vanligt just nu, så ville inte lägga ut hur mycket pengar som helst för mat jag inte äter upp:) men pizzan var god o alla var glada o nöjda hoppas jag verkligen:)
Vi skämtade som vanligt om allt och ingenting o jonna körde med sina låsningar på stolen;) haha
Fast måste säga att jonna o M-L:s pommes frites smakade ursch!
men men! :)

Här är bilder från när vi åt:) gött gott! Bilden på Emelie o pillan är klockren;D hahahaha,, o även den på jonna o M-L är så sjukt bra! haha,, man kan undra vad de tänkte om maten:P

Vid 1 kom vi överens om att vi skulle sikta in oss på 5 över halv bussen tillbaka till lasarettet:) haha och vi hade seriöst så sjukt roligt till buss stationen så jag trodde inte jag skulle kunna sluta skratta!
HaHa,, Jag satt i rullstolen, o garva som en gnu, pillan körde o blev helt anfådd i uppförsbackarna:P
Hanna lånade mina kryckor för hon amputerade benet under tiden vi var o käka:D hahahahhaha
fyfasiken va skoj! tror jag garvar ihjäl mig,, kraken som hade skavsår! :P
Njut av de bilder som kommer nu:D

Man blir glad bara man tittar på bilderna:P även pillan blev amputerad,, säkert av sympati gentemot hanna:D

Direkt när jag kom tillbaka kom anna:) det första hon sa var " jag kände knappt igen dig i vanliga kläder" haha;D men det känns ju bra så man inte ser lika o fresch ut i vanliga kläder som i sjukhuskläderna:P haha,,
nej men vi gick o träna på en gång o körde lite fotboll, kast med boll, o lite andra saker,, mycket stretching! och det drar seriöst från foten upp till öronen! helt sjukt äre men sant ! det är en konstig känsla oxå,, för det gör ont samtidigt som det är så sjukt skönt!

Sen pratade jag lite med lite olika folk, o örebro hade hört av sig:)

Nej vet nii vad? nu är jag lååångt på övertid, orkar inte skriva mer om vad som hände denna dag,, =)
Inget alla behöver veta heller så det är ju inge mer med det:)
Nu får jag medicinerna snart:)
Puss på er folket:)

Jorden kan du inte göra om,
Stilla din häftiga själ!
Endast en sak kan du göra:
en annan människa väl.

I don't know what I would do if I can not be there for you

Hej,,, skrev alldeles nyss ett jätte lång, ett jätte bra inlägg, sen när jag skulle publicera det så gick allt åt helvete!
Fan, nu måste jag skriva om, o det kommer inte blir alls lika bra, men men bara att gilla läget!=)
Kan ju börja med att säga att idag har varit en bra dag! från början till slut=)
Började med att jag var seg som tusan när jag vaknade, var verkligen jätte trött o åt fil till frukost, sen ille jag bara somna om,men jag tänkte att nej, ta dejj i kragen nu josse o sätt på dig kläder,:P
Så det gjorde jag, o sen vänta jag på ronden:)
När de kom prata vi inte så mkt om ngt speciellt, utan de sa att de skulle ta kontakt med örebro idag o höra vad de säger o om de har ngr platser!
Annars vare mest snack om åtorpsmarken och filten jag har i sängen från sirbo :P haha
Efter de hade varit här sega jag en stund till o satt vid datorn o mös o filosoferade,,

Sen ringde jag morgan vid halv 12 typ,, han sov, o berätta att de hade fastnat på sjön inatt när de hade fiskat:P hahhaah stackars krakar,,, jag tycker verkligen synd om er när ni inte ens tar med er åror:P haha tur att inget hände, för då kan man skratta åt de:D
Direkt efter det kom anna o sa att vi skull skippa bassängeen idag och bara köra i träningshallen:)
Sen vare lunch time, det var hjärpar, smakade gott, men åt inte mycket, vet int vad det är med mig,, men det är välll det att man inte rör på sig, men jag åt för att få i mig energi till träningen:)

Klockan han väll bli frammåt 1 när Anna kom=) 
Vi började vandra mot träningssalen, och när vi kom fram så sa anna: " idag ska vi spela lite tänkte jag"
Då skämtade jag o sa: " ååh ska vi spela fotboll?":D haha
Hon svarade med glad röst: " ja du tänk för de ska vi faktiskt göra:D"
Jag sken upp som en sol,, wiihiiiuuu,,,, men man funderade oxå på hur det skulle gå:p
men vi ställde upp oss o skulle bara pasa valiga enkla pass till varandra! Vi hade verkligen skit kul oxå,, haha skrattade så tårarna rann nästan viss gånger;P
Benet krampade lite, men inte så mycket, gick bättre än vad jag trodde:) och det var så sjukt skönt! och så underbart roligt var det:D Och jag tror Anna  såg det på mig^^
När vi hade spelat färdigt körde vi lite att jag skulle gå upp o ner från en liten upp höjning oså, sen körde vi lite situps o lite armhävningar,, men det gjorde ont faktiskt, men det var samtidigt skönt när det sträckte sådär skönt, men det  var ändå jädrigt obehagligt när de värkte,, men vafan, bara att bita ihop,, jag klarade det utan speciellt mycket kramper:D och det är så otroligt mycket värt det!:)

När det började göra ont tyckte anna att vi skulle ta o sluta,, vi satt o prata om allt en stund istället,, det var skönt!
Anna är bäst!
Sen vandrade vi tillbaka till mitt rum,, hon frågade hur de va, o jag sa det att det var okey,, det gjorde ont, men samtidigt skönt o avslappnat när jag lagt mig ner!
Anna gick o prata med en sköterska om smärtlindring, o när hon kom tillbaka o sa vad de hade sagt så sa jag det att jag måste nästan få en kram!
O då sa hon något som printade sig fast i min hjära o blev laddad i bott!
Hon kramade mig o sa: " klart du får en kram gumman, du är en otrolig tjej o sån träningsvilja är det få som har, du är jätte rolig att arbeta med, med andra ord en bra elev som lyssnar på det man säger o tar in tips, var stolt över dig, du kommer bli bra"
Grejen är den att jag vet att jag kommer fixa det, men det betydde faktiskt sjukt mycket!
Efter den stunden skulle varenda litet problem vara som en lätt fjäder att besegra!:)

Efter träningen var jag trött, så sov en sväng,,sen var det mat igen,, huh,, men de var rätt okey faktiskt:)
Sen ringde snyggaste M-L o hörde lite om jag var kvar på lasarettet o om jag skulle komma imorn oså, sen sa hon helt plötsligt,"du, jag ringer dig sen"
Jag bara jaja, visst gör så:P,,så jag gick in på toa o så, sen när jag öppnar dörren, vilka står inte där då då?=)
Jo,, där vid min säng står, Jonna, M-L, Pillan, Roxy, O Madde:)
Fyfasikens vad jag blev glad, kände hur värmen spred sig i hela kroppen!=)
Jag gick till sängen o fick först en kram av jonna,, o tårarna kom, på oss båda, sen kom M-L o hon grina oxå,,  himlans tårar, men de är av lycka, o då är det bra tårar!:)
sen kom alla andra o krama mig, o lika glad för varenda kram blev jag! Ni ska veta att jag är jätte tacksam över att ni kom! Det gjorde min dag fulländad av lycka:)

Lite bilder från en maskerad vi hade med klassen, här är de som var här, förutom pillan, hon var tyvärr inte med på maskeraden:( o hittar inte någon bild på henne på den här skivan:(

Vi gick ner o skulle fika lite i entren, o precis när vi gick in i pressbyrås så kom emmelie o ida o var fixade för balen!
O fy faaasikens vad dom var fina!!
snyggare brudar får man tamefan leta efter! helt otroligt  fiiina var ni tjejer,
ni kommer äga alla andra ikväll! Hoppas ni får en toppen kväll!:)
Baldrottningarna åkte iväg igen och vi andra satte oss o drack COLA ;d
Vi satt o prata o skoja, o skratta o skämta om spnt som bara vi gör:D det var minsan medicin för själen de!:)
Tänkte på det när jag satt där nere att jag ska vara glad över att jag har dessa människor!
de gör mina dagar i skolan mycket bättre o fyllda med skratt:)

Jonna,du är en ängel utan vingar, allt du säger tar jag åt mig, du är en sån man lyssnar på, ditt skratt får en att må bra, det kittlar i hela kroppen av lycka när du är i närheten!=) allt vi gjort, allt vi har framför oss!
Att vi har börjat umgås så mycket i skolan,det ska jag vara tacksam för, du är min räddning där jona pettersson!
Det spelar ingen roll om jag har en dålig dag så får du mig att skratta med dina dåliga skämt o jag drar mina dåliga skämt o skrattar åt dom:D
Du & jag jonna! vi har det där extra:)
Du är värd guld!
Nu kan jag inte skriva längre, för då gråter jag snart ihjäl mig:')
<3
                                                                                
   Det är det här jag saknar!<3
                                                                                                                                                 
Nej hej o hå, nu ska jag ta o ringa morgan o höra hur det går för fiske experterna idag;D haha,

Godnatt sov så gott imorn ska jag på avslutning!



Jag såg en horisont
Jag såg klippor av granit
En himmel blå och tom
En sol så kall och vit
Jag visste knappast alls
Hur jag kommit dit
Det var som alltings början
Och ett sjöfågelskrik

Låt mig sova i din säng ett tag, låt mig sova ett tag!

Hej på er!
Nu är jag tillbaka i mitt nuvarande hem igen:D haha,, illa illa, nej, men jag är tillbaka till lasarettet iaf..
Tänkte börja med att berätta lite om helgen dårå,,som var så fruktansvärt bra mot förra helgen till en början,!
Började som sagt med vinst mot rävåsen, det har ni redan hört, men sägert igen för jaag är så jävla glad övert :D haha
Sen åtorp, till sirbo, fotboll,spela lite kort, sen sova,,

Allt det jag skrev nu skrev jag typ i andra oxå men ändå:P haha
Nu kommer lite bilder från matchen jag talade om:)
    
    

Det som har häänt sen förr inlägget är att min både min rygg o mitt ben fungerade otroligt bra,, allting var lugnt o fint,, på tv, satt lite vid datorn, spelade kort med grabbarna ( det var kort jag menade i andra inlägget och inte fotboll) haha så fel de kan bli:Pkollade lite
Och jag vinner jämt såklart,, haha eller inte, blev typ maja varenda gång vi körde det, o sjuan vann jag heller aldrig på! det enda jag lyckades ordentligt på var typ tjuv och polis:P haha det är illa,, sånt som man var kung på när man var 7 eller något:D
Men iaf så spelade vi kort o hade det trevlans:D

Sedan serverades det lassange,, mummaa mumma ! Sjukt gott,:)
Vi satt där o åt o prata o skratta o lite så, sen plockades det undan och folket var mätta och belåtna, ja då jävlar satte mitt ben igång,, ursäkta ordvalet, men jag blir så förbannad att det inte kan lyda ordentligt !
Jag satt då vid bordet, men när det börja krampa visste jag inte var jag skulle ta vägen, så fick stöttning in till soffan, där låg jag en liten sväng för att försöka få benet att lugna ner sig, men det var lönlöst, så ingela kraken fick springa runt o plocka ihop mina grejer, medans jörgen försökte hålla i benet o så,,

När allt var färdig packat, var det bara att ladda för att komma ut till bilen, hade ingela o jörgen som kryckor, de är lite stabilare  än de riktiga kryckorna,,!
Benet krampade då fortfarande, sen drog den blåa faran med ingela o jossan i lasset mot lassarettet ,! Och benet då? jo då, det fortsatte krampa,, jävla ben,, och oj vad ont de gjorde,, men var skönt att jag visste att det skulle bli bra när vi kom fram,,

Ingela sprang in o hämta sköterska o rullstol, sen in i sängen, sen fick jag stesolid, och oj vilket dunder medel det är!
Det slutar helt otroligt fort mot sprutan jag fick första gången!
Jag fick ännu en gång n blöt handduk på huvudet, för man svettas, fryser och gör allt på samma gäng känns de som:s
men men,, det är ju övergående:)
Och för att se det possitiva i det hela så är det att den här helgen har varit otroligt lugn mot förut, ! så man ska inte haka upp sig på avslutningen av dagen,,
Ingela satt kvar en stund o bara var, o det var skönt! Tack!
När hon åkt, somna jag kan jag juh säga,, ojski poiski vad jag var trött o ont i ljumsken hade jag, så var skönt att sova lite o så!

Nu senare när jag börjat kvickna till i huvudet så hoppade jag in i duschen för att duscha av mig den där klibbiga svetten som blir,, ysch ysch, !
men det var skönt, men jag fick inte vara helt själv idag, utan en undersköterska ville vara med ända fram o ända tillbaka, men jag fick iaf duscha själv vilket jag uppskattar:)

När jag kom ut ur duschen var sängen renbäddad,, uuuh så underbart! + att filten från sirbo låg över den andra filten, o de gjorde det hela ännu bättre=)
Nog för att benet började spatta sådär hastigt och lustigt, men det är ändå det bra jag kommer ta med mig från denna helg, för mycket var bra:)

Nu ska jag lura runt lite på internet lite, sen får jag se fall jag hinner ringa morgan innan jag somnar, annars ska jag försöka sova o mysa med filten och lukta på mitt ny tvättade hår o lyssna på lite musik:)

puss hej,saknar dig,,,, ;(♥


Tiden den går,
livet är så kort
allt för kort för att gömmas bort
så gör det du vill och blomma ut
njut av din spegel bild
vår tid är nu

du lilla sparvöga flyg över ängarna
dröm dina drömma så länge du känner


Jag ville ge dig det som får dig att lyfta din blick!

God FÖÖÖRMIDDA:d

Igår var det som sagt match mot rävåsen på kilsta ip:D UNDERBART med seger!
3-1 till åtorps damlag, det säger att vi har visat rejält var vi står i serien!:D Spelet var inte helt bra hela tiden, men vinsten är ju den som syns på resultat tavlan, men en del saker finns att jobba med:)
men ett lag är aldrig färdig utvecklat:) finns alltid saker man kan förbättra men vissa stunder var oxå riktigt bra alltså:D ååh, vad häriligt med vinst, speciellt mot rävåsen, de kan dra o lägga sig,, jävla skitstraff fick de, men vafan,, ingen har gjort ngt spelmål på oss än och det är ju de 3 poängen som räknas!=)
Bilder från matchen kommer, men har inte med mejj sladden till sirbo:)  fick skit snygga bilder:D så de kommer bli kul!=)



Efter matchen åkte jag med berit till åtorp.:) skulle nämligen till sirbo o tillbringa kvällen o natten där:),
Igår kvälll kolla vi på fotbolen, usch. blir bara irriterad när man tänker på´t .. som de spelade igår är de i princip knappt värda att åka till sydafrika heller!

Och det är oxå sjukt lång väg dit för den delen oxå.. usch nej, missad straff, dåligt spel, ett skit mål,, nej nej o åter nej,,
börja spela fotboll!
Aja, skitsamma, ingen skada skedd, bara ett jädrans fiasko, tacka vet jag damfotboll:D

Nu sitter jag i sirbo o kollar på försnacket inför robin söderlings final match idag:D det är iaf en bra sak under helgens svenska idrott!
Spännande, o hoppas han viner, det vore en bragd:) och jag håller alla tummar som finns:)

Ingela är iväg o jobbar, så nu väntar vi på henne o då blire förmiddags kaffe:) gott gott,
nu på morgonen / för middagen. har jag spelat fotboll med grabbarna i huset och spelat bubble trouble med mikael:D
jag vinner jämt på kort!:P haha,, eller nej, det gör jag inte, men i min fantiasi gör jag det iaf:d haha,!

Nu ska jag kika lite på talang:) sen blirre kaffe, sen vet ja int vad de blir, återkommer säkerligen ikväll:)

Hörs hej leverpatej:D


You should know that every day I will help you find your way!

God förmiddag =)

Måste bara säga att jag har blivit en fruktansvärd bloggare,, skriver här hela tiden känns de som:D
men men, ingen som dött av de, o de som inte vill läsa, behöver ju inte heller. och det är faktiskt både roligt o skönt o skriva av sig lite,,, och då menar jag bra saker, inte bara dåliga saker,, utan alla bra säker som händer är roligt att dela med andra:)
Det anser iaf jag=)
Människan är en sån speciell och farsinerande varelse faktiskt!
Att en liten liten pytte grej egentligen kan få en så glad, ett sms som verkligen betyder kan ju förändra en hel dag,! Man  blir så glad i hela kroppen, o man bara ler o ler när och man kan läsa det tusen gånger om!
Att få en täckning av ett barn värmer också juh,, fick en av tyra nu när jag låg här, egentligen inget speciellt, men tanken, tanken är den som räknas, jag vart så glad, det stod "josse är bäst" och sånt där! det värmer, det gör det!
Eller när någon man inte pratat med på länge hör av sig, eller kommer,, då bilr det oxå en helt underbar känsla!

Men det är väll det att man känner sig betydelse full då, alla människor behöver synas o respekteras. och tas hand om med omtanke!
Och då menar jag faktiskt ALLA! Visst är alla inte värda allt gott, vissa har gjort sjukt mycket dumma saker, vissa är idiotiska, men alla är fortfarande människor och behöver bli hörda o sedda och RESPEKTERAS för den människa de i grunden är,! För jag tror ingen föds ond, utan det är något man utvecklas till,, eller missförstå mig rätt,, ond och ond, men ni fattar!
Det kanske är en sån sak som är grunden till att folk hamnar i trubbel, inte vet jag men det är bara en tanke jag har,
Att när de tex var små så fick de inte bli sedda på det sättet de behövde,,, de kanske bara blev sedda när de gjorde något fel, det var då de fick den bra uppmärksamheten= blev sedda och hörda!

Nu menar jag absolut inte att det är såhär för alla, men jag det är bara en liten tanke jag har, eftersom jag vet vad viktigt det är för människan att bli uppskattad för den man är och för det man gör, och sen ska det sättas gränser när man gör fel, för det gör alla!
Men man MÅSTE även bli sedd för det bra man gör, för det man ger andra, inte bara presenter o saker nu alltså, utan även det psykiska, jag tror att det är otroligt viktigt,,
Iaf är det så min hjärna tänker, sen förstår jag om andra har andra åsikter och så,=) och det respekterar jag, för alla är människor och förtjänar respekt,,,
Och det spelar faktiskt ingen roll om man är Kung, vanlig svensson, alkoholist, uteliggare, ja ni fattar, alla förtjänar respekt,,oj vad jag tjatar om respekt:P
Vissa har hamnat fel från början och behöver hjälp tillbaka,, men vissa tar inte den hjälpen, och då blir de svårare
men då är det upp till de att ta tag i allt och börja agera!

Grejen är den att alkoholismen är en sjukdom,, det är inget man väljer, man väljer inte cancer, man väljer inte hjärtproblem,man väljer inte reumatiska sjukdommar, nej man väljer inget sådant,,,
Men inte någon börjar dricka för att de VILL bli alkoholister, utan de har ett sämre alkoholsinne och klarar inte av det,,
Och då ska man skita i det giftet!
Rökare har sämre ork att stå emot suget, och har då lättare att få cancer,,, men jag klandrar fortfarande inte de som röker!
ser ni sammanhanget?
Men alkoholism och rökning och sånt har en sak gemensamt, sånt kan man ändra på,, om man har lite jävlar annamma i sig så går det att slippa skiten,,
tillskillnad om man får en annan sjukdom, då kan det ju vara svårare att bara ta bort den!

BÖRJAR DU DRICKA FÖR ATT BLI ALKOHOLIST?
-nej,det gör ingen!

Ärligt talat vet jag inte varför jag skrev det här:P haha,, men det kändes väll bara bra helt enkelt=)

Aja nu ska jag gå ut mot matsalen o försöka få i mig lite man om de ä något gotteligott:)
ha de bra folket så hörs vi.!
OCH HEJA HEJA HEJA TJEJER!
rävåsen-åtorp 16.00 kilsta IP:)





You have allways been my brightest star
My guiding light I know you are there when I need you the most
I know you as I know myself even if we fight and yell
I love you, you know that we are sisters in arms



jag är rädd, för jag är rädd om dig!

Hejsan svejsan på er :)
Idag har varit en helt okey dag,,  Linda kom vid 11 och gjorde mejj sällskap, så det var riktigt trevligt och vid halv 12 fick jag mat, men nej, jag är verkligen inte sugen på mat över huvud taget, men vet ju att man måste äta för att orka, så åt trots att man inte var hungrig,,, men det gick ner iaf o man får näring:)
Sen drog vi ut på en promenix, eller ja,, linda gick o jag rullade:) men det var jätte kul verkligen att du kom linda,, var skönt att bara vara:)
Sen mötte vi beirut:D hehe,,! drog in till apoteket o filura lite, sen blidde det att åka in till ninna o säga hej oså=)

Sen laddade jag om för att umgås med mina vänner som jobbar på lasarettet:P haha,, värsta polers med varenda en känns de som;)haha nerrå, men fört prata jag lite, sen så kom anna, vi skulle testa oss på akupunkur igen:)
o jag är på,, vafan, man kan inte ge sig i första taget:)
Idag hade jag värme på ryggen o på fötterna,, riktigt skönt faktiskt, men fan va vaarmt de blev:D haha,,! Benet krampade o ryckte lite då o då,, men inte alls som förra gången jag fick akupunktur,,o det ser jag som ett framsteg:)
Inte ens efter så krampade det mer än vanligt, ! underbart sköönt måste jag säga!
Men oj oj oj vad yr jag vart, jag skämta med anna o fråga om hon hade haft i typ sprit eller ngt i nålarna:P haha hon bara skratta:D men det gick över rätt så snabbt=)

När vi kom tillbaka till avdelningen kom både pappa anton o farfar=)
Vi gick ner till entren och tog en fika o lite så=) härligt härligt, men jag var fruktansvärt trött oså efter akupunkturen,, så va lite halv seg!
När de sedan hade åkt somnade jag, och oj vad jag måste ha sovit för min morfar ringde, o jag hade pratat med honom och sagt att jag hade haft besök, men det hade jag juh inte? o jag hade inte ens varit vaken,, han hade trott att jag hade hemligt besök för jag lät så finurlig:P haha
så knasigt de kan bli;D

På kvällskvisten nu har jag pratat med putte på msn,, och jag saknar honom faktiskt sjukt mycket!
vissa personer vet man bara att man kommer ha livet ut! så är det bara!=)
Sen har jag mest suttit vid datorn,pratat med morgan, och så kom jörgen förbi vid halv 8 o sa hej, han var ändå i kga, så han hoppade in o sa hej,, alltid trevligt:) sen var jag tvungen att ringa mor o beräta att morfar ringt när jag sov o jag inte kom ihåg ett skit:Phaha
Aja, nu MÅSTE jag sova o ladda för att heja fram laget imöra mot rävåsen! HEJA HEJA,, tuff match imorn,,
Klockan är faktiskt snart 1:S


Det här är hur jag är
Jag kommer alltid vara sån här
Så kom och ta mej eller låt bli
För sån här är jag, och det vill jag förbli



Har suttit o lyssnat runt på lisa ekdahls låtar,, och jag fastnade för vissa texter!
Vissa saker fastnar snabbt på hjärnan!

9D2<3

Satt just idag och kollade runt på ninas gamla bilder på bdb,, o kom till när vi hade våran avslutningstid i 9:an:(
Skolavslutningen i 9:an,, fyfan, den var inte ens rolig,,bättre klass kommer nog aldrig skådas igen,!
Jag saknar alla dampryck i skolan med julia o vickan, alla promenader till pekås med pekås gängen Nina Sofie o Putte:D  haha,, kommer aldrig glömma Lärar Linda när hon jämt sa frääda istället för fredag=) ngt som vi retade henne och skrattade med henne åt:)
Jag kommer aldrig att glömma alla år då vi var i Karins husvagn och sov där!  Det var så kallt på kvällarna, men det var så bra allting, allting var så roligt verkligen=)
Vi satt framför brasorna och bara möös o försökte hålla igång elden,,
Vi satt inne i karins husvagn och tittade på film, vi åt gott och bara hade det trevligt,,
O kommer Aldrig glömma klass resan till göteborg, den var så underbar!
Alla hade roligt och bjöd på sig själva:) Vi var uppe i princip hela natten, gick ut och tog frisk luft tillsammans med täckena, gick själva på rund tur på vandrarhemmet, dagen på liseberg, dagen på stan, ja alltså, ALLT verkligen...
Jag saknar er 9D2 och jag hoppas vi fixar klass fest snart!
morgan o per glassar:D

 väntan på hemresa!

 isac o per på avslutningsmiddag=)

 tuffa pekås nördar:)

En sak kan man fast slå iaf,, OJ vad alla förändras!

Mer bilder kanske kommer till kvällen, men då måste jag få tag på ngn som kan skicka,, haha,,
Nej nu ska jag pallra mig ut o kolla på lite tv,, vi hörs snart=)

Jag tycker om dig=$

Melissa horn!


när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Där går någon för att bara vara utan att förklara varför kärleken tar skada
när man älskar med varann på ett sätt som bara någon kan

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring

Det fanns en kärlek men den har brunnit ut
Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

När jag går därifrån
Utan ett ord
Så vet vi båda två.. mmm

På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Har du en famn för mig,Var du än befinner dig



Jaag kan inte sluta lyssna på hennes musik!


2 tuffa dagar till ända, hoppas på bättre framöver!

Hej på er alla glada!

Jajamensan,, igår krampade benet konstant i 40-50 min:S inte så lattjo lajban!
Det började med att vi simmade igår och det gick skapligt, det krampade, men det funkade iaf,,,
Sen skulle jag dårå testa akupunkturen, och det gick bra det oxå,, det var skönt eftersom jag kunde slappna av ordentligen och så, sen låg jag i 10 min för att vila,, det gick oxå bra, men det fortsatte att krampa lite då och då!
Sedan så skulle anna hjälpa mig att resa mig upp,, startade skiten, det bara fortsatte o fortsatte, och efter ca 15 min insåg i att vi inte skulle få bukt med det där borta, utan vi sa det att det var bäst att åka tillbaka till avdelningen,,
Men det bara fortsatte, i rullstolen, och i sängen när jag kom tillbaka,,
Jag fick först cetogan för att få mig att slappna av,men det hjälpte inte,, anna stod o höll i benet och en annan sköterska stod och klappade mig på huvudet o påminde mig om att andas eftersom jag har förmågan att hålla andan när det gör sådär fruktansvärt ont!
Men det hjälpte inte med den där cetoganen, utan då fick jag stesolid, som gör att musklerna och så måste slappna av!
Och anna satt och höll mig i handen och klappa mig på huvudet och la en kall och blöt handuk och svalkade av mig lite med!  En läkare stod och höll i benet, och en annan höll på med medicinerna, och en annan strök mig på ryggen!
Ja ni vilken dag!
Sen var jag fruktansvärt trött och rätt så borta! så då sov jag kan jag säga er,  men men , bara att ladda om:)
 vid cirkus halv 7 tittade ingela och marcus in,,, jätte kuul verkligen, rolig överraskning,=) blev jätte glad, men var fortfarande rätt så borta och rätt trött,, så sa nog egentligen inte så mkt vettigt, men de gjorde mig sällskap en stund iaf=)
Sen somna jag igen, och oj vad jag sov,, trött var jag som skrutt! haha,, men det var skönt iaf:)

Aouu, det är faktiskt så,, kom hit,, NU
Och även denna bild är jag rätt nöjd med:)

Och idag då?
Jo dagen började med att emelie gerdin med mor kom på förmiddagen! och OJ så glad jag blev! började till och med gråta! men jag har saknat henne så! och oj vad du är betydelsefull min älskade älskade vän,,,<3 du är något alldeles speciellt för mig och det vet du redan mitt hjärta<3
Hoppas bara att det blir bättre med  magen och allt sånt skit!:(

Sen blev det träning i gympa salen, och det gick helt okeey faktiskt,, klart att det krampa, men det var inte mer  än vanligt=) Och måste säga än en gång att bättre sjukgymnast får man tamefan leta efter! helt underbar person och duktig på det hon gör,! har förtroende för henne i bott, och det betyder fruktansvärt mycket ska ni veta:)
Sen prata jag lite med en som heter julia:) bra samtal!
Sen ladda jag direkt om för simmning! det gick faktiskt riktigt bra det med! krampa juh, men ändå så gick det bra!
När vi sedan gick upp och jag hade bytt om kom dom igen,, fyfan för dessa kramper, men vi satte mig i rullstolen
och rullade tillbaka till avdelningen där jag fick stesolid,,,,
då lugnade det sig igen:)
Det har även varit tal om att jag kanske ska flyttas till torsby,, först kändes det som ett jävla helvete rent ut sagt,, och det känns väll inte helt bra nu heller,, men den där jävla ångesten har lagt sig,, var fruktansvärt ledsen först, men samtidigt är det lika bra att ta chansen att bli frisk och bra så snabbt som möjligt när man äntligen får den!
men det är bara det att det käns så långt till torsby lixom,, men det blir nog bra tillslut, det tror iaf jag:)
Eller nej, jag tror inte, utan jag vet!

Nej hörrni vänner,, kanske är dags o stänga ner den här skiten,, nu ska jag sova bort alla bekymmer o ladda för en ny dag med nya möjligheter:)

kram på er gott folk!

Tänker på dig, det vet du!

Vill bara ditt bästa,,! och det vet du oxå!
Jag tror på att dett blir bra, för oss båda ,, tillslut!
Men vi båda måste kämpa, och tro!



Man bör aldrig skämmas för att erkänna att man har haft fel, för det betyder ju att man är klokare idag än igår

aloha:D
hoppas det är bra med folket ue i världen:D själv rullar det på helt okey här i min säng:)
Idag laddar jag för simmning, lite gymnastik och sedan lite akupunktur,=)
spännande faktiskt, har aldrig fått det, men jag tror säkert att det kan hjälpa fram allt lite:) Inatt sov jag inte lika bra heller, men jag sov helt okey faktiskt=) vaknade lite då och då av att det spratt i benet, men sen kunde jag somna om som tur var=)
Ronden har inte kommit än, men Anna kom förbi förut så hon kommer vid kvart i 12 igen för att följa mig till bassängen=)
Så jag hinner troligtvis inte äta innan träningen idag, så det får bli att jag äter efter tränignspassen, men det går lika bra det, för man bara äter och äter på detta ställe:P haha


Hade lite tråkigt igår kväll, så tog lite kort på blomman jag fick av farfar och Gun-Britt och redigera korten lite, här över har ni ett smakprov, :P mer bilder kommer säkert i något inlägg, men de får ni vänta på=P

Nu ska jag försöka hitta på ngt, men måste fundera på över vad jag ska hitta på:D

Hej då folket :D
`hörsdå´


We must embrace pain and burn it as fuel for our journey!

Hejsi svejsi!
Det var liksom inte igår jag skrev här, men jag har ju varit på permis under helgen:) och igår kväll när jag kom tillbaka så var det ingen hitt att sitta o skriva allt för mkt,, hade precis fått 2 sprutor och var skapligt trött o mådde illa like hell!
Helgen var kanon trots att det inte gick så jätte jätte bra med smärtan o benet och det! men vad tusan, jag anser att varenda sekund av helgen är värd den smärtan:)
Ångrar ingenting jag skulle kunna ändra, i så fall om jag skulle kunna styra mitt ben o rygg skulle jag ju göra det, men det går ju inte, men man får göra det bästa av situationen iaf:) Och det försökte jag verkligen göra i helgen med hjälp av fam jonsson=)

I fredags satt vi ute i solen en sväng och glassade i det fina vädret!=) kan ni tänka er att jag var LITE blek när jag kom ut från det här fängelset?;)haha nej då, eller jo, det var jag faktiskt,, extremt till och med:P men men,
sen drog vi neråt åtorp o fixade lite inför tjurracet vi skulle ha på åtorpsdagen=) Vi åkte runt o satte upp skyltar och grejade hej vilt,, eller ja, inte jag kanske, men de andra grejade hej vilt:D haha,, ibland är det kul att kolla när andra arbetar,, haha eller inte! Nej för faktiskt ät det så att man känner sig så kass när man inte ens kan gå ur bilen o sätta upp en skylt jäkel,, men men det kommer det kommer:)
Sen drog vi hemmåt och käkade tacos tillsammans med inger=) riktigt trevligt att sitta på verandan en varm fredagskväll när solen är på G ner=)
Efter maten gjorde vi inte så mkt, vi satt bara o mös o kolla på tv o prata lite granna=)
Sist men inte minst skulle vi uppför trappan eftersom jag fick låna mikaels säng i helgen! tack du goding!=)
Men även det gick helt okey,,

På lördagen vaknade jag och "hoppade i duschen"  (haha, nu var jag rolig, för hoppa gjorde jag ju inte, men vafan näst intill) det var underbart!
Sedan blidde det lite frukost i huset, sen laddade vi inför åtorpsdagen med springning för alla killar, och lite så!
Jag fick ansvaret att ta emot anmälningar och det gick bra utan bekymmer,
Killarna var så duktiga, speciellt han som kom sist i mål:P hahaha 1.40 tim var han ute:P haha komiskt faktiskt!
Min rygg mådde inte helt prima efter detta, så efter prisutdelningen hade varit vid affären åkte vi hemåt och jag skuttade upp o la mig o vilade en sväng innan vi skulle åka ut och äta och fira ingela på mors dag:)
Det var faktiskt skönt och behövligt att vila en stund,,
Vid cirkus halv 7 åkte bilen mot degernäs där vi skule äta, jag tog ishavstorsk,, och oj vad det var gott! nästan för gott=)
Vi hade det mysigt där och satt och åt o hade det helt enkelt trevligt:)
Sedan fortsatte färden mot kga:) skulle nämligen till ingelas moster och dricka kvällskaffe och så=)
De är såå mysiga hela bunten, =)
Men nu började mitt ben jävlas riktigt ordentligt! men jag ville inte tillbaka till lasarettet, så vi åkte hem o hoppade i säng på en gång,, skönt, men dagen var lika bra trots benet o ryggen och det:)
Lördag = Bra dag, trevligt folk, lyckat tjurrace, ont i rygg, dumma ben,
   
Jag måste bara säga att jag älskar bilden på marcus och mikael :P haha den ena kliar sig i uvudet o den andre luktar i armhålan ser det ut som:D

skulle bli en fotbollsdag i princip hela dagen, det började med att mikael spelade, de var jätte duktiga och matchen slutade 5-5,, kul att de får göra lite mål faktiskt=) så det var jätte roligt för dom verkligen!
Ingela hade hand om fikat, men allt gick verkligen inte åt=)
Nu började ryggen bråka riktigt ordentligt, och hade rätt ont om jag kan uttrycka mig så=)
men jag ( vrång som jag är) hade bestämmt mig för att jag ville ner o kolla på min match vid 4,, kanske var dumt som både mannen och kvinnan i huset sa egentligen, men jag ville så jätte gärna ner, så jag åkte iaf ner,,
De spelade helt okey och linda niklasson gjorde ett sjukt snyggt nick mål=D helt otroligt duktig,, och det var alla,, det var mycket mera fart och fläkt mot förra matchen=) ,, så det var ju kanon bra!=)
matchen slutade i vilket fall med 11-0 till åtorp,! 46-0 i målskillnad på 5 matcher ärju tamefan helt sjukt,, det är om man avrundar nästan 10 mål per match,! haha OTROLIGA ÄR NI TJEJER, och jag saknar er så sjukt mycket så det finns verkligen inte på denna jord,!
jag saknar verkligen allt som har med laget att göra i princip,, till och med alla blå kakor man får saknar jag!
 
Efter matchen skjutsade ingelutt in mig till lasarettet igen,,, och fy vad jobbigt mitt ben var nu,,, när jag kom in på rummet och i rullstolen ville det verkligen inte över huvud taget ;s Men ingela var kvar ett tag och lugna mig lite, och sen fick jag sprutor så jag somnade gott på kvällen sen om man säger så,, fyfan vilka jävla dunder medel det där är:S
Försökte sitta lite vid datorn på kvällen sen, men usch kunde knappt läsa vad det stod + att jag mådde illa som bara den!
men pratade lite med lite olika folk iaf, sen somna jag som en stock och sov som en stick tillsa jag skulle ha medicin igen!=)
HÖRS HEJ LEVERPASTEJ

hej och hå vilket låååååååååååååååångt inlägg det blev:P

Pain is only valuable once you know that you've learned from it.
och det har jag!


RSS 2.0